Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η 3η ποδηλατική βόλτα : Ναύπλιο - Αγιά Μονή - Τσέλου.

Εχθές ( Τετάρτη) Πραγματοποιήθηκε η 3η ποδηλατική βόλτα με προορισμό την Αγία Μονή και την περιοχή Τσέλου. (Ίσως η πιο όμορφη διαδρομή από όσες έχουμε κάνει)

[Δυστυχώς στο google την διαδρομή δεν είναι εφικτό να την χαράξω λόγο ότι ενώ έχει τους δρόμους δεν με αφήνει να χαράξω την διαδρομή.]

Ξεκινήσαμε λοιπόν από την πλατεία Καποδίστρια πήγαμε από την 25Μαρτίου βγήκαμε στην Ασκληπιού και πριν το στρατόπεδο κάναμε δεξιά ( στο οργανάκι ) και κατευθυνθήκαμε προς την Αγιά Μονή.
Μόλις φτάσαμε πήγαμε προς τα δεξιά στον χωματόδρομο μετά από 900 μετρά χωματόδρομου διανύσαμε μια απόσταση περίπου 5 χιλιόμετρα προς την περιοχή Τσέλου. Βγήκαμε στον κεντρικό που πάει προς Τολό και γυρνώντας προς το Ναύπλιο πριν από το Μερακλίδικο κάναμε δεξιά και πήγαμε προς την Αγίου Ανδριανού οπού και φτάσαμε στο Ναύπλιο.
Είπαμε σύντομα να κανονίσουμε και μια άλλη διαδρομή.
(Σαν διαδρομή είναι πιο δύσκολη από τις προηγούμενες είχε περίπου 6 χιλιόμετρα ανηφόρας αλλά τα θετικά της είναι ότι έχει πολυ "πράσινο" και ότι δεν έχει καθόλου αυτοκίνητά)

Φωτογραφίες από την ποδηλατοβόλτα : Ναύπλιο - Αγιά Μονή - Τσέλου.

2 σχόλια:

  1. Αν δυσκολευεσαι να ανεβασεις τις διαδρομες στο google, δοκιμασε στο wikiloc.com οπου κ θα δεις κ τη δικη μου mountain διαδρομη.
    babak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όλα βασίζονται επάνω στο google map οπότε είναι δύσκολο να χαράξεις την διαδρομή όλες τις έχω χαράξει αυτή η συγκεκριμένη είναι δύσκολη επειδή δεν έχει και κάποιους παραπλήσιους δρόμους που να μπορώ να χαράξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή